Holisztikus

Minden napunk tele van apró csodákkal, melyek mosolyra késztetnek. Ma már tanulmányok számolnak be róla, hogy a mosoly, a nevetés milyen jótékony hatással bír testi, lelki egészségünkre. Az egészséges mosoly egészséges testet teremt.

És most, nézzünk a mosoly mögé! Az ARS DENTAL ugyan nagyon fontos tényezőnek tartja a csodálatos mosolyt, de a mosoly mögött ott az ember is, mely holisztikus megközelítést igényel. Mielőtt mélyebben munkáink mögé néznénk, vessünk egy pillantást arra, mit jelent pontosan a holisztika:
A „holisztikus” szó nem csupán arra a gyakorlatra utal, hogy az adott fogorvos milyen anyagokat, módszereket használ a praxisában, az egész sokkal inkább a kezelés filozófiája. Maga a szó a whole = egész szóból származik. Fontos szempont felhívni a pácienseink figyelmét arra, milyen fontos a szervezet egészének jólléte és ezen belül milyen szerepet játszik pl. a fogászat. Mi úgy igyekszünk a fogazatot kezelni, hogy az ugyanúgy pozitív hatással legyen a szervezet egészére, mint a fogakra, az ínyre, a szájüregre és az egész rágóapparátusra. A biológiai fogorvosok tisztában vannak vele, hogy az egyes fogászati megbetegedések, de akár egyes felhasznált anyagok negatív hatással lehetnek a szervezetre. Az ARS DENTAL ennek ismeretében mérlegel, hogy az adott esetben milyen kezelés, eljárás, anyag az, melyet felelősséggel tud pácienseinek ajánlani igyekezve szem előtt tartani nem csak a szájüreg,de az egész szervezet állapotát.

Vissza a fogászati lexikon szócikkeihez
Kérjen időpontot most!
 
adószám

Telefon/Fax: (62) 248-391

huendefrit