Fogorvosi Rendelőnk

Kedves pácienseinket oldott hangulat és barátságos váró fogadja. Telefonos, vagy személyes időpont egyeztetés után tudjuk Önöket fogadni, hogy a várakozási időt minimalizálhassuk. Az első találkozás során teljes, ingyenes állapotfelmérés, az igények megismerése, ezek rögzítése történik. Amennyiben szükséges, panoráma röntgent készítünk. A megbeszéltek alapján írásos árajánlatot kap tőlünk, feltüntetve azon több lehetséges kezelési módot és a hozzá tartozó árakat. Az árajánlat mellékleteként a döntését esetleg megkönnyítő , általános, írásos információs összefoglalót is kap. Amennyiben Ön nem tud személyesen megjelenni, de küld nekünk elegendő információt (CT, röntgen, fotó, kívánságok leírása, stb.) hozzávetőleges árajánlattal akkor is tudunk szolgálni.

 

Fogorvosismerje meg fogorvosainkati rendelőnk

Pácienseket minden korosztályból szívesen fogadunk.

A „zöld rendelőben” találja meg Dr Sarkadi Istvánt, Dr Szabó Leventét, Nagy Ildikó dentalhigiénikust. és Bán Helga szakasszisztenst.

A „narancs rendelőben” találkozhat Dr Gáll Andreával és Németh Mariann dentalhigiénikussal.

A munka gyakran a dentálhigiénikusok munkájával kezdődik, ők azok, akik tiszta, gyulladásmentes körülményeket teremtenek ahhoz, hogy mi orvosok tökéletes munkát végezhessünk. Fogkövet szednek, políroznak, fogat fehérítenek, s nem utolsó sorban segítik Önöket abban, hogy az otthoni Szájápolásukkal az elért eredmény minél tovább fenntartható legyen. Szakmailag magasan képzett munkatársak, kérdezzék őket is nyugodtan bármilyen fogászati témában!

 

Rendelőnk

 

Fogorvosismerje meg fogorvosainkati rendelőnk higiéniájáról

Bár Önök közvetlenül nem szembesülnek vele, de Fogorvosismerje meg fogorvosainkati rendelőnk  nagy hangsúlyt fektet a higiéniára. A háttérben szigorú fertőtlenítés, csomagolás és sterilizálás zajlik, hogy vigyázzunk az Önök egészségére.

Zárt rendszerű  KaVo tisztító berendezés. 4  KaVo kézidarabot tisztít és olajoz egyszerre, gyorsabbá, egyszerûbbé és biztonságosabbá téve a kézidarabok ápolását.

Az ultrahangos tisztítás a leghatékonyabb módja a nagy és a mikroszkopikus lerakódások eltávolításának. A módszer nagyfrekvenciájú hanghullámok alkalmazásán alapul. A hanghullámok mikroszkopikus méretű, vákuumbuborékokat hoznak létre, melyek azonnal felrobbannak, s eközben megtisztítják a készülékek felszíneit. A tisztítóhatás a speciális fertőtlenítő oldatokkal kombinálva olyan intenzív, hogy a legkisebb repedésekben is hat.(Colten Biosonic)

Ezt követi az eszközök csomagolása. (Melag)

Majd a sterilizálás. A Melag Vacuclavok mind technológiájában, mind kialakításában tökéletesen megfelelnek a jelen kor követelményeinek. A mikroprocesszor vezérelte programok, a nagynyomású gőz és a magas hőmérséklet biztosítják az összes kórokozó maradéktalan megsemmisítését.

 

 

Fogorvosismerje meg fogorvosainkati eszközeink

Ezen kívül számos magyar, német, japán, francia, amerikai stb. fogászati eszköz és gép áll rendelkezésünkre, hogy Önöknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. Ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül:

Mindkét rendelőben KaVo egységkészülékek vannak,  KaVo  ledes kézidarabokkal, sebészeti lámpával felszerelve.

Satelec, Trophy falikaros röntgenkészülékek Cranex panorámaröntgen, mindez KaVo rendszerű digitalizáló készülékkel kombinálva.

KaVo Intrasurg sebészeti készülék a kis szájsebészeti műtétekhez és a beültetésekhez. 

NSK Variosurg ultrahangos készülék a finom csontsebészeti beavatkozásokhoz

SoniWhite készülék a kíméletes FogfehérítésA fogfehérítés magas hatásfokú módja a fogak eredeti színének visszaállítására, vagy annál jóval világosabbá tételére a fog anyagából való elvétel nélkül.hez.

DenTi ImplantációImplantáció a hiányzó fog / fogak pótlására szolgáló helyreállító tevékenységek egyik módszeres tálca és műtéti tálca

Lágylézer készülék

Fona diódalézer

NSK és Ionyx Endy gépi gyökércsatorna megmunkáló és bemérő gépek

Satelec és Bluephase nagyteljesítményű led technológiás fotopolimerizációs lámpák

 

 

Hivatásunk

S folytathatnánk még tovább, de igyekszünk folyamatosan mind gépek, eszközök, mind anyagok tekintetében a legújabb innovációkat felvonultatni, mert azon túl, hogy igényes munkát kívánunk végezni, az újdonság nekünk is mindig örömet okoz, hisz abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a munkánk egyben a hobbink is….

…és néha egészen újszerűen közelítjük meg a dolgokat

…olyan hogy lehetetlen, számunkra nincs! 

 

Hivatásunk

Kérjen időpontot most!
 
adószám

Telefon/Fax: (62) 248-391

huendefrit