Fogpótlások készítése

Nikkelmentes fém-kerámia koronák

A fémallergiák hátterében leggyakrabban Nikkel-Allergiaaz allergia a fogászatban sem ismeretlen fogalom, a legtöbb általunk használt anyag is allergia veszélyét rejti az arra érzékeny egyének számára áll, ezért fémkerámia koronák, hidak vázanyagához nikkel-mentes fémet használunk.


Fémmentes zirconium (cirkon) koronák, hidak

Allergiaaz allergia a fogászatban sem ismeretlen fogalom, a legtöbb általunk használt anyag is allergia veszélyét rejti az arra érzékeny egyének számára-mentes, nagy precizitású, számítógépes (CAD/CAM)technikával készülő, magas esztétikai szintet képviselő fogpótlások vázát készítjük Zirconból, mely esztétikáját tovább fokozza az egyedi kerámialeplezés.
Prettau® Zirkon - 100% zirkon: Szintén Allergiaaz allergia a fogászatban sem ismeretlen fogalom, a legtöbb általunk használt anyag is allergia veszélyét rejti az arra érzékeny egyének számáramentes, hidakat, koronákat készítünk számítógépes (CAD-CAM) technológiával. Ez a különösen nagy erőhatásnak kitett pótlások legkiválóbbika: esztétikus, fémmentes, ugyanakkor nem kap porcelán-leplezést, mellyel a kerámia-lepattanás veszélye -csikorgató, vagy erős rágású, parafunkciós betegeknél - is kiküszöbölhető.


Préskerámia koronák

Fémmentes, kiváló esztétikájú porcelán koronák és héjakat készítünk prés-, vagy presskerámiából, elsősorban rágóerőnek kevésbé kitett területeken, ahol magasak az esztétikai elvárások és kevés hely áll rendelkezésünkre, vagy csak minimálisan kívánjuk preparálni a fogakat.
Kivehető és kombinált pótlások: Teljes kivehető fogpótlásokat és koronákon, hidakon elhorgonyzott fémvázas pótlásokat is készítünk. Ez utóbbiakat lehetőség szerint nagy precizitású, rejtett „kapcsokkal” csúsztatókkal, gömbretenciós fejekkel, stégekkel rögzítjük a magasabb esztétika és a stabilabb használat érdekében.


Implantátumokra épített hidak, koronák, stabilizált fogpótlások

Az implantátumok behelyezését követően az előzetes terveket követve készíthetünk rájuk fix hidakat koronákat,melyek anyaga fémkerámia, vagy akár Prettau pótlás is lehet. Készítünk olyan kivehető pótlásokat is, melyeket precíziós elhorgonyzási eszközökkel (stégekkel, patentekkel, Novaloc)rögzítünk a műgyökerekhez. Ezek anyaga, kivitelezése igen változatos lehet, ezért minden esetben egyénre szabott terveket készítünk pácienseinknek igényeikhez és pénzügyi lehetőségeikhez igazítva.

 

 

 

Vissza
Kérjen időpontot most!
 
adószám

Telefon/Fax: (62) 248-391

huendefrit