Fürdőhelyek


 Orosháza-Gyopárosfürdő:

Orosházán a Gyopárosfürdő gyógypark- és élményfürdő egyre népszerűbb. Festői környezetű tórendszer, sok zöldterület. A fürdő alkáli-hidrogénkarbonátos vizét az egész évben nyitva tartó Gyógyászati Centrum gyógy- és termálvizes medencéiben és kádjaiban használhatják, a kezelőkben a fizio- és balneoterápia széles választékát kínálják.


Kiskunmajsa:


„Van egy hely a Nap alatt, Bugac és Ópusztaszer között", ahol mindenki kedvére megpihenhet - mondják a kiskunmajsaiak. A majsai fürdő itthon és külföldön is egyre népszerűbb. 72 °C-on feltörő gyógyvizét lehűtve, a szabadtéri ülőmedencében és a fedett csarnok gyógymedencéiben a fizioterápiás kúrákon hasznosítják. Egész évben üzemel a 400 négyzetméter vízfelületű, sok érdekességgel felszerelt élménymedence, és tavasztól őszig a tengerparti fürdőzés örömeit élhetik át a hullámmedencében. A kicsik zsivaja a gyermek vízi paradicsomból, a fiatalok sikoltozása a négyelemes csúszdapark felől hallatszik.
A 20 hektáros, fákkal és zöld fűszőnyeggel borított területen strandolásra alkalmas természetes tavat alakítottak ki és horgásztó is található a területen. A fürdő közvetlen szomszédságában szálláslehetőségek széles választékával szolgálnak: kemping és motel, faházak, üdülőfalu, falusi és tanyai szállás egyaránt.

 

Szegedi Fürdők:

Szeged két négycsillagos minősítéssel rendelkező fürdőjével (Anna Gyógy- Termál- és Élményfürdő, Ligetfürdő), az Anna és a Dóra gyógyvizekre épülő gyógyfürdőkkel és gyógyászati központokkal, valamint strand-kempingjeivel ma már Európa-hírű fürdőváros.

 

A Hódmezővásárhelyi Strandfürdő és Városi Sportuszoda

nagy kiterjedésű, ligetes, parkos környezetben terül el. Jól megközelíthető helyen, nyugodt környezetben több, szabadtéri termálvizes medence kínál enyhülést a reumatológiai panaszokra. A fürdőzők kényelmét szolgálja az új, korszerű, 600 férőhelyes szekrényes öltöző. A fürdő területén masszírozás, víz alatti masszázs, szolárium, szauna, gőzkabin, gyógyúszás, aquafitnessz vehető igénybe, esetenként Erzsébet Kórház szakembereinek közreműködésével. A strand együtt üzemel a nemzetközi szintű sportversenyek megrendezésére alkalmas korszerű Városi Sportuszodával, mely sokszínű szolgáltatással várja a sportolni vágyókat. Az újonnan kiépült infrastruktúra magas szintű ellátást biztosít mind a fogadás, mind a technikai lebonyolítás szempontjából.

 

Vissza
Kérjen időpontot most!
 
adószám

Telefon/Fax: (62) 248-391

huendefrit