Szájsebészet

ImplantációImplantáció a hiányzó fog / fogak pótlására szolgáló helyreállító tevékenységek egyik módszere (fogbeültetés) 

A szájsebészeti beavatkozásokat és a felépítmények elkészítését ugyanaz az orvos végzi. DenTi implantátumokat használunk, melynél a magyar innováció német precizitással párosul. CBCT felhasználásával győződünk meg a befogadó csont minőségéről és mennyiségéről, s szükség esetén csontpótlások különböző módozataival támogatjuk az eljárást.


Ultrahangos csontsebészet

Fekvőbeteg ellátást nem igénylő szájsebészeti beavatkozásokat végzünk. A csontot érintő műtétekhez (csontpótlás, arcüregemelés (sinuslift), foghúzás, azonnali ImplantációImplantáció a hiányzó fog / fogak pótlására szolgáló helyreállító tevékenységek egyik módszere) kíméletes, biztonságos ultrahangos sebészeti gépet is használunk.


Fogmegtartó műtétek

Resectio, ciszták eltávolítása: Szintén ultrahangos támogatással végezzük, szükség esetén csontpótlással.


Lézeres nyálkahártya-műtétek 

A lágyszövetek kíméletes, vérzésmentes alakításához diódalézerthasználunk, mely problémamentes, gyors gyógyulást eredményez.


Szoftlézeres posztoperatív kezelések 

Műtéteket követően ingyenes lágylézer kezeléseket biztosítunk pácienseinknek, hogy az esetleges műtéti szövődményeket redukáljuk és a gyógyulási folyamatokat segítsük.

 
 
 
Vissza
Kérjen időpontot most!
 
adószám

Telefon/Fax: (62) 248-391

huendefrit